Summerfairposterholt@gmail.com

.

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven voor welk onderdeel u wilt inschrijven.

De braderie is de traditionele vaderdagbraderie, die al jaren veel bezoekers trekt. Om een divers aanbod te garanderen, zijn er per branche maar een beperkt aantal standhouders toegelaten. 120 plaatsen beschikbaar. 

De Hobby\ Kunstmarkt ligt tussen huisnummer 83 en de Vurensteeg. Dit gedeelte wordt aangegeven d.m.v. een spandoek, zodat duidelijk is dat dit een apart gedeelte is. Kunstenaars en mensen die een leuke hobby beoefenen, kunnen op dit gedeelte een kraam huren of een standplaats reserveren. Op dit gedeelte zijn 50 plaatsen beschikbaar.

Het Open Podium ligt op het pleintje voor huisnummers 87, 89 en 91. Danny Keijbeck verzorgt het geluid, Chantal Viguurs verzorgt de presentatie. Er zijn al diverse aanmeldingen, maar er is nog beperkt plaats voor een optreden. Er wordt gewerkt met een tijschema dat van te voren bekend wordt gemaakt bij de deelnemers. Voor het publiek zijn er banken beschikbaar.

Voor inschrijvingen bij de American Car Meeting kunt u contact opnemen met de organisator Stefan Engels.

Deelname met een kermisattractie is helaas niet meer mogelijk daar de kermis al vol staat, informatie via organisator Peter Wijnants.

Voor meer informatie over de Summerfair kunt u terecht bij organisator Vicky Heinen.

inschrijfformulieren kunt u aanvragen en opsturen naar vickyheinen1@gmail.com